Fotografia immobiliària

Hem fotografiat milers d’immobles. Tenim una àmplia cartera de clients, hem passat les proves més exigents que ens han permès ser seleccionats i acreditats per entitats com Airbnb o Google, entre d’altres.

Hi ha una característica molt important en la nostra feina: el reconeixement i la satisfacció dels nostres clients.

Fem una feina rigorosa, en producció estem alerta a la preparació de l’espai a fotografiar. Si no vols invertir en serveis de Home Staging nosaltres mateixos t’aconsellarem sobre com cal presentar-ho tot i t’ajudarem.

Estem atents, si cal, a la meteorologia, a la posició i inclinació solar, a la llum disponible, a la perspectiva adequada.

No tenim pressa, el temps que calgui. I no posem límits al nombre de fotografies.

Utilitzem equipament estrictament professional de la més alta gama (càmeres full frame, objectius gran-angulars que no generin distorsió ni irrealitat).

Estudiem a fons la llum. Dominem la tècnica. Tenim paciència. Ens adaptem. Som discrets. Som silenciosos i propers.

En postproducció analitzem i revelem les fotografies una a una. Les línies (verticals i horitzontals) han de ser impecables, la llum: “al dente”. Fugim dels HDR exagerats i d’aspecte artificial.

El resultat: atraient, conclusiu i contundent.

Som molt ràpids en l’entrega. Donem valor a la puntualitat

Cada espai té el seu encant

Postproducció: Abans Postproducció: Després

En la vida i molt especialment també en les imatges, l’honestedat és molt important… però si algun client ens ha demanat “ompli-la siusplau”: també ho hem fet ????

Si tens una immobiliària i estàs buscant un fotògraf professional per fer fotos de pisos, cases, xalets en venda, pots posar-te en contacte. Oferim els serveis a tota Tarragona – Catalunya. T’informem sobre tot el procés i el cost.

Telèfon

WhatsApp

Correu

Instagram