Fotografia virtual 360º i fotografia per a posicionament a Google

La fotografia virtual permet mostrar el teu espai a tothom de forma virtual. Com si fossin allà. No només és una experiència. És una immersió.

Fotògraf de confiança de Google

Atreu al client, transmet-li confiança

La fotografia virtual genera una especial confiança:

La gent pot entrar en una botiga, mirar, recórrer els espais i marxar. Ningú faria el mateix en una clínica dental, o probablement en un restaurant…

Genereu confiança als usuaris amb un recorregut virtual de qualitat (realitzat per per un fotògraf professional i acreditat per Google) que els permeti visitar el vostre establiment abans de desplaçar-s’hi. Aquestes experiències virtuals inspiren atracció i sensacions de seguretat i curiositat.

La tecnologia ens permet ser als llocs sense ser-hi. Estalviem temps. Costos de desplaçament. Som més nets. Menys agressius amb el medi ambient. Arribem a l’instant.

Viure l’experiència amb unes ulleres de realitat virtual (VR)

…només movent el cap: seran a casa teva!!

Com a fotògraf de confiança de Google i Guia Local (Local Guidess) les nostres imatges ajuden a posicionar, a tenir presència, a existir i avançar llocs a les cerques de Google, a les fitxes de Google My Business i a Google Maps

Tours interactius personalitzats i fotografia VR pel sector immobiliari

Contracta un professional de la fotografia amb certificació oficial

Trobaràs gent sense experiència, sense formació, ni titulació, ni equipament professional i potser en l’economia submergida. No te la juguis.

Demana pressupost. És extraordinàriament assequible, ràpid i senzill.

Si estàs buscant un fotògraf professional per fer un tour virtual 360º de la teva empresa, pots posar-te en contacte. Oferim els serveis a tota Tarragona – Catalunya. T’informem sobre tot el procés i el cost.

Telèfon

WhatsApp

Correu

Instagram